Kunststeden Vlaanderen

 • Info on the go
 • Info on the go
  © Patrick Henry
 • Info on the go
  © Patrick henry
 • Info on the go
  © Patrick Henry
 • Info on the go
  © Patrick Henry

Vormingssessies

Ben je taxichauffeur, koetsier of schipper in een van de kunststeden en wil je graag een Certified Info Driver of Captain worden? Lees hier wanneer er vormingssessies in jouw stad doorgaan. Het volledige programma per stad kan je hierboven downloaden.

De vele toeristen die de weg naar onze kunststeden vinden, verdienen een warm onthaal. We zijn ervan overtuigd dat taxichauffeurs, schippers en koetsiers erg belangrijk zijn in de goede indruk die onze steden nalaten op toeristen. Tijdens een vormingsdag zetten we in op de versterking van de rol van chauffeurs, schippers en koetsiers als toeristisch ambassadeur. De vormingsdag bevat een training klantvriendelijkheid én een bezoek aan de toeristische highlights van de kunststad waarin men actief is.

Dit project wordt gerealiseerd met steun van de Vlaamse overheid.

Ook in 2014 is ‘Info on the Go’ er opnieuw:

In Antwerpen op dinsdag 18 februari, dinsdag 25 februari, dinsdag 1 april, dinsdag 8 april, dinsdag 22 april, dinsdag 29 april en dinsdag 6 mei 2014.

In Leuven op donderdag 27 maart 2014.

In Brugge op woensdag 15 januari, donderdag 16 januari, woensdag 12 februari, woensdag 19 februari, woensdag 5 maart 2014, donderdag 6 maart 2014 en dinsdag 18 maart 2014.

In Gent op donderdag 20 februari, dinsdag 11 maart (schippers), donderdag 20 maart, donderdag 24 maart en donderdag 8 mei 2014.

In Mechelen op zaterdag 1 februari en zaterdag 15 maart 2014.

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier.

Wacht niet om je in te schrijven, dit zijn de laatste sessies ‘Info on the Go’!